Over ons

Lekkere zoetigheden

Snoepen en meer...

Caramelo in Oostkamp, dat is een onweerstaanbare mix van geuren, kleuren, smaken en vormen in één winkel. Een totaalaanbod voor elke liefhebber van snoepen, koeken, chocolade, thee,... Kortom, al het lekkerste in de wereld!

Van de nieuwste trends in snoepen tot de traditionele koekjes. Bij Caramelo is het aanbod onuitputtelijk. Wij hebben snoepgoed dat je nergens anders vindt in de regio Oostkamp en Brugge. Meer dan de moeite waard dus om eens langs te komen. Tot binnenkort!


Kwaliteit

Kwaliteitsvolle zaak

Vanaf de eerste stap die je binnenzet bij Caramelo, brengen we jou in de sfeer van een snoepwinkel uit grootmoeders tijd. Maar verwacht niet enkel klassiekers. De nieuwste snoepen in de hipste kleuren krijg je voor het eerst bij ons te zien.

Laat alle geuren en kleuren tot je doordringen. Alleen zo kan je de juiste keuze maken.

Heb je advies nodig of verras je liever met een geschenkmand?
Wij helpen je graag!


“ Life is short...
make it sweet ;) ”

Wie is Caramelo

Bij Vanessa

Sommige mensen blijven dromen, anderen maken echt hun kinderdroom waar. Vanessa Dombrecht hoort bij die laatste. Al ging ze als boekhoudster eerst een andere richting uit. Op 1 oktober 2014 werd haar droom toch werkelijkheid met de start van Caramelo, speciaalzaak in confiserie en chocolaterie.

Van de samenstelling van het assortiment tot de inrichting van de zaak, Vanessa bewaakt alles tot in het kleinste detail. Alles voor de glimlach en de tevredenheid van haar klanten.

Kinderdromen komen wel degelijk uit...